Tilgang overalt - alltid.


Automatisk synkronisering

Tilgjengelig

Du har alltid tilgang til filene dine. Hvis du ikke har Internett, vil alle endringene du gjør bli lastet opp til filserveren så fort du får nett igjen. Du kan også dele filer med andre - både internt og eksternt.

Sikker lagring og revisjonskontroll

Trygt

Filene dine blir trygt lagret på våre lagringstjenester. Dette betyr at du alltid har en ekstra kopi av filene dine. Det er også mulig å "gå tilbake i tid" hvis du vil få tilbake en eldre versjon av et dokument.

Brukervennlighet i fokus

Enkelt

Vi hjelper deg i gang med filserveren, og kan installere den nødvendige programvaren for deg på PC, mobil og nettbrett. Vi har også en base med nyttige hjelpeartikler på supportsidene våre.


Online Filserver effektiviserer din hverdag.

Hvor mange ganger i løpet av en dag skulle du bare hatt en rask titt på dine filer, bare for å innse at du må vente til du kommer tilbake på kontoret? Denne problemstillingen tilhører gårsdagen. Online Filserver fra Agdr gir deg rask, enkel og sikker tilgang til dine filer uansett hvor du befinner deg.

Kom i gang nå.


Det skal ikke mye til for å komme i gang med Online Filserver. Vi sender deg det du trenger så fort du har besilt. Hvis du trenger ekstra hjelp, er det bare å si fra til oss!

Gå til bestillingsskjema

Synkronisering

Filene dine synkroniseres automatisk. Dette betyr at du ikke trenger å vedlikeholde mange forskjellige versjoner av filarkivet ditt på de forskjellige enhetene dine. Det går av seg selv.

Sikkert

Filserveren beskytter filene dine på mange måter. I tillegg til ferske sikkerhetskopier, kan du definere opp begrensninger på filer du deler med andre, og du kan også aktivere tofaktorautentisering.

Sikkerhetskopiering

I tillegg til at filserveren har en innebygd papirkurv, tar vi også ekstra sikkerhetskopier av filene dine. Disse oppbevares på sikre lagringsmedier.

Støtter alle plattformer

Du kan synkronisere filer mellom Windows, Mac og Linux. Det finnes apper til både Android og iPhone, slik at du alltid skal kunne få tak i filene dine. Du får også tilgang til et brukervennlig web-grensesnitt.

Høy ytelse

Filserveren benytter seg av en lynrask internettforbindelse, og alle filer blir lagret på raske SSD-disker. Du slipper derfor å irritere deg over unødvendig mye venting, og kan jobbe uforstyrret.

Brukervennlig

Du trenger ikke å forholde deg til en enorm mengde innstillinger og valg. Når filserveren er installert, kjører den automatisk. Hvis du støter på noen problemer, er vi aldri mer enn en telefon unna!

Ønsker du mer informasjon?

Hvis du ønsker å dykke dypere ned i den tekniske materien, er det bare å ta kontakt med oss. Vi svarer gjerne på alle spørsmål du eventuelt har.

Bestill

Most
Popular

Online Filserver

kr149 /mnd


Dette er startpakken, og inkluderer alt du trenger for å komme i gang.

  • Fra 10GBDelt lagringsmengde
  • Fra 5Brukere
  • Support inkludert
  • Lagringsmengde og antall brukere oppgraderes automatisk
Bestill