Slik skaffer vi din bedrift de beste mobil- og IT-løsningene

KOM OG TA EN KAFFE MED OSS: (f.v.) Rolf Morten, Svein-Erik, Brage, Cecilie og Jarle hos Mobit Mandal. Vi holder til i samme bygg som Hjorteland Rørleggerforretning i Treskogata 2. Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post.

Trenger du skytjenester som online backup og filserver? Drift og support av mobiler og PCer? Office 365-pakke? Eller rett og slett ny nettside? Uansett hva din bedrift har behov for: Mobit Mandal hjelper deg med å finne de beste løsningene.

Av Rita Tvede Bartolomei

- Uansett om du trenger mobiltelefoner, mobilabonnement, e-post, nettside, landingsside og domene, skytjenester som online-filserver og back-up, driftstjenester og overvåkning av arbeidsstasjoner og server: Eller til og med en ny serverpark - så kan du få alt gjennom oss. Vår viktigste oppgave er å tilby kundene våre akkurat de løsningene de har behov for – og å være tilstede for kundene når de trenger vår hjelp. Mobit Mandal skal være en leverandør som passer alle typer bedrifter i alle slags bransjer. Vi har bred kompetanse og mange års fartstid. Dessuten forsøker vi å alltid yte en kundeservice som holder et høyere nivå enn våre konkurrenter, sier Jarle Steinsland, daglig leder for Mobit Mandal.

Gode fag- og produktkunnskaper: Slik finner vi løsningen som passer

Mobit Mandal startet opp i november 2018, og er en komplett leverandør av IT- og telefoniløsninger til bedriftsmarkedet. Gjennom nær, god kundeservice og sterke fagkunnskaper, ønsker vi å bli en foretrukket leverandør av tele- og datautstyr, samt IT-driftstjenester til bedrifter i Mandals- og Listerregionen. Selv om Mobit Mandal har flere konkurrenter på IT, er det ingen andre som i tillegg tilbyr våre typer mobiltjenester og finansieringsløsninger, forteller Jarle Steinsland.

- Våre ansatte har mange års erfaring med drift av IT- og skytjenester, samt bred kompetanse på telefoniløsninger til både privat og offentlig sektor i hele Norge. I tillegg skal vi kunne tilby det meste hva angår hardware for IT- og telefoni-segmentet. Denne kombinasjonen av både tjenester og tradisjonell varehandel, gir oss en sterk posisjon som en fullblods totalleverandør i markedet. Det kommer igjen våre kunder til gode, sier Steinsland.

Men hvorfor velge oss på IT og mobiltelefoni?

Først og fremst fordi Mobit Mandal kan finne en totalløsning som er skreddersydd en moderne bedrifts behov for IT- og mobilutstyr.

Mobit Mandal er lokale, har rask responstid, god support og kan levere produkter og tjenester fra alle kjente merker.

- Vi er folkelige og mener selv vi har evnen til å sette oss inn i kundens situasjon slik at vi kan tilby et best mulig totalprodukt. Kundene skal føle seg trygge og ivaretatte når de velger oss, sier bedriftsrådgiver Cecilie Nerhus.

Men selv om Mobit Mandal er lokale, betyr ikke det at utvalget er dårligere. Eller mindre moderne.

- Vi bruker en fremtidsrettet og moderne teknisk plattform til alt av våre digitale tjenester. Amazon Web Services (AWS) hoster vår tekniske plattform fra Sverige, som er en av de sterkeste og beste på markedet. Vi benytter oss av kvalitetsprodukter, og har som mål å tilby kundene en fantastisk brukeropplevelse. For å få dette til samarbeider vi med leverandører som har de samme kravene til kvalitet som oss, sier teknisk ansvarlig Svein-Erik Larsen.

JA: Vi har gratis parkering også!


Hva passer best for vår bedrift?

Hvordan velger jeg den IT-tjenesten som passer best til vår bedrift?
Uansett om bedriften din er liten - eller et stort børsnotert selskap, så kan behovene mange ganger være ganske like. Hva som passer av produkter og tjenester akkurat for den enkelte bedrift, finner vi ut av i samarbeid med kunden. Å lytte til kunden og stille de riktige spørsmålene er viktig her.

Hvordan vet jeg hvilken mobilavtale som passer best til vår bedrift?
Her er det egentlig ingen fasitsvar, spesielt fordi behovene hele tiden kan forandre seg for en bedrift. Derfor er vi spesielt opptatt av å ha en nær dialog med kundene våre: Med jevne mellomrom tar vi en behovsavdekning med kunden, for å sikre at du til enhver tid har den beste avtalen fra oss - tilpasset dine behov.

Hvorfor kan leasing av mobilflåte og/eller PCer være en god løsning for bedriften?
Denne typen avtaler sørger for mer fleksibilitet, og du vil også alltid være sikret det mest oppdaterte og beste utstyret til enhver tid. I tillegg slipper bedriften å foreta én stor investering: Bedriften kan heller få regningen delt opp og utover det tidsrommet dere selv ønsker. Ved større kjøp slipper bedriften å ta investeringen inn i balansen, og man slipper da også å forholde seg til avskrivning i regnskapet.