Mobildata + Agdr AS = Komplett leverandør av IT og mobil til bedriftsmarkedet

Mobildata Mandal slår seg sammen med Agdr AS, for å gi deg som kunde ALT på et sted. Tele- og datautstyr, mail, backup, filserver, samt lokal drifts- og supportavtale.

1. desember flytter vi sammen i nye lokaler i Treskogata 2 (rett ved Hjortelands Rørleggerforretning) i Mandal. Stikk gjerne innom oss der, eller les mer om oss på nettsiden vår.

Hardware og Telefoni

Vi selger hardware, som datamaskiner, mobiltelefoner, nettbrett og alt nødvendig tilbehør. Vi har et bredt utvalg av produkter i sortimentet vårt fra kjente produsenter som HP, Lenovo, Apple, Samsung og flere andre. Produktene kan kombineres med drifts- og supportavtaler, slik at du er sikret en problemfri opplevelse. Og vi tilbyr finansiering/leasing.

Sky- og sikkerhetstjenester

Vår Online backup sikrer deg mot brann, tyveri og datahaveri. Med Online Filserver får du tilgang til dine filer og dokumenter uansett hvor du er. Office 365 gir deg tilgang til Office-programmene og support på mail og programmer. Vi kan hjelpe deg med Domene og webhotell, samt lokal Drift og Support av alle tjenester. Våre Fiberlinjer, i samarbeid med Telenor, gir raske og sikre linjer til konkurransedyktige priser.


PSST! Fra 1/12 blir vi, i tillegg til sammenslåingen, en del av noe enda større...

Kontakt oss gjerne hvis du vil høre mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift! Følg oss på Facebook for å få med deg de siste nyhetene, eller meld deg på nyhetsbrevet vårt via forsiden vår. Vi snakkes!